Randers Bryghus ruster sig til fremtiden

Opslået af Randers Bryghus den

Siden midten af 2019 har Randers Bryghus været igennem en genopbygningsfase med Jonas Jacobsen ved roret. Der har været fokus på at sikre produktkvalitet og et godt forhold til alle vores kunder.

Dette arbejde er nu gennemført, med et fornuftigt resultat for 2020 trods de udfordringer som COVID-19 har givet branchen og vi retter blikket imod fremtiden.

Tidspunktet dermed er nu det rette til at gennemføre en ændring i organisationen, som har været planlagt et stykke tid. Jonas fratræder som direktør og har fremover udelukkende have fokus på produktionen og bryghusets videre udvikling. Direktørposten overtages af Henriette Jensen, som også har været en del af bryghuset siden 2019. Hendes overtagelse af den administrative ledelse er sket gradvist, og effektueres nu officielt.

Som direktør kommer Henriette til at varetage og fortsat styrke bryggeriets daglige drift, med fokus på alt det, der ligger uden om selve ølbrygningen såsom personale, økonomi, ordrestyring, markedsføring, distribution osv.

Jonas Jacobsen fortsætter i rollen som brygmester med fokus på bryggeriproduktionen og på at udvikle selskabets forretningsområder. Desuden vil han sammen med de to øvrige bryggere Niels Thomsen som har været på bryghuset siden 2019 og René Sørensen som er kommet til i 2021 videreudvikle vores produktsortiment og tekniske muligheder.

For yderligere oplysninger, kontakt venligst:

Bestyrelsesformand Christian Fuglsang, tlf.: 22 559 280, e-mail: bestyrelsen@randersbryghus.dk

Adm. direktør Henriette Jensen, tlf.: 86 300 400, e-mail: henriette@randersbryghus.dk
Brygmester Jonas Jacobsen, tlf. 86 300 400, e-mail: jj@randersbryghus.dk

 

Venlig hilsen

Christian Fuglsang
Bestyrelsesformand


Del dette opslag← Ældre opslag Nyere opslag →