Kontraktbryg - Dine opskrifter, vores ekspertise og kapacitet

Udover at vi brygger og udvikler vores eget sortiment ser vi det som en af vores fornemste arbejdsområder at virke som det produktionsbryggeri, vores installation er som skabt til. En stor del af vores produktion er derfor afsat som lønproduktion for andre bryggerier – både andre fysiske bryghuse og fantombryggerier. Her kommer den store grad af fleksibilitet virkelig til sin ret.

Kontraktbrygning af haft vores fokus siden kapacitetsudvidelsen i 2015 og navnlig siden tiltrædelsen af vores nuværende brygmester Jonas Jacobsen, som ved inde fra hvad der har betydning for en fantombrygger. Med sin baggrund som grundlægger af fantombryggeriet Syndikatet ved han nemlig præcist hvad det drejer sig om og hvad en kontraktbrygger ønsker sig af et produktionsbryghus.

Det er vores erklærede ambitionen er at være Danmarks førende produktionsbryghus i brygvolumen på 1000 / 2000 liter. Vi hjælper gerne med sparring og assistance omkring opskrifter, etiketter og de administrative ting vedr. punktafgifter, flaskepant osv.

Da vi heldigvis har masser af lagerkapacitet tilbyder vi også lagerhotel, enten som stødpudelager eller full service med ekspedition og forsendelse til rimelige priser.

Kontakt os og hør nærmere, hvis I er interesserede i en god brygkontrakt med Randers Bryghus.

Kontrakt