Specialøl med din egen etiket - Private Label

Skab unik reklame for dit brand med håndbrygget specialøl med dit eget etiketdesign. Brug dem i din markedsføring til at profilere din virksomhed på en usædvanlig og personlig måde, f.eks. på messer eller som receptionsgaver, konkurrencepræmier, personalegaver osv.

Arbejdsgangen er nem og ligetil. Vi tilbyder fuld service. I behøver ikke tænke på alkoholafgift, dansk retursystem, produktansvar, etikettrykning etc. Alt det tager vi os af. Samtidig har vi fleksible batchstørrelser, så I kan få de mængder af øl, I har brug for. Vi leverer Private Label øl helt ned til 60 stk. med egen etiket.

Kontakt os med jeres idé, så aftaler vi mængde, variant og pris. Herfra er det eneste I skal gøre at designe jeres etiket på den skabelon, vi sender jer – og så sørger vi for, at I får leveret jeres helt egne specialøl.

Vi kan også arrangere det grafiske opsætningsarbejde, så det eneste I selv skal sørge for at en fil med jeres logo og et kort oplæg til grafikeren, som så kommer med et forslag til jeres godkendelse.

Kontakt os og hør nærmere, hvis I er interesserede i en god brygkontrakt med Randers Bryghus.

Private Label