Randers Bryghus er lokalt forankret; øllet er brygget et stenkast fra de randrusianske hoveddøre og med mange lokale råvarer. Der er fokus på de klassiske øl-traditioner, det gode håndværk og så tilsat en snert kant og karakter. Specialøl fra Randers Bryghus er det sikre valg til en hyggelig komsammen.

For det skal da være øl fra Randers, ikke?

Randers Bryghus’ oplevelsesøl med mere af det hele. Bedst kendt for de præmierede Gasolin, Tap Dancing Hippo og Midnight Oil, som har skabt god stemning siden 2009, hvor Midnight Oil blev indstillet til Årets Danske Ølnyhed. Specialøllene er en dessert i sig selv, men er også et godt supplement til særligt oste.

Randers Bryghus’ bedst sælgende serie. Den er et step-up fra Randers Original og kan fungere som en komplet ølsmagning – fra de lyse humlede øl til de mørke maltede. I serien er bl.a. vores guldmedaljevindende Porter og vores Brown Ale, som slog et skarpt felt ved Vinmonopolet i Norge og kom i fast sortiment.

De første specialøl fra Randers Bryghus med letdrikkelige, klassiske øl, perfekte til frokostbordet. Serien er en god start for nytilkomne i specialøllets verden pga. de bløde og runde smage uden ekstreme mængder humle.

Se udvalget fra Raasted Bryghus.