R2Brewery A/S tog sit første spæde skridt mod at blive en realitet i 2014. Her overtog den nuværende ejerkreds Randers Bryghus og Raasted Bryghus, som to år inden var flyttet ind på samme adresse i det sydlige Randers. Øjnene var rettet mod en fælles vision: alle danskere skulle kunne nyde god ufiltreret, upasteuriseret specialøl. Det skulle være brygget med den kvalitet, kant og sjæl, som kun fås på et håndbryggeri, uden brug af automatik. Og prisklassen skulle være fair, så alle kunne nyde den gode specialøl.

Fra lille og ukendt til internationalt anerkendt

Vi bevarede Randers Bryghus og Raasted Bryghus med hver deres øl-filosofi, men samlede dem i ét mikrobryggeri. Herfra tog R2Brewery form. Vi forfinede og raffinerede de gamle opskrifter. Vi udbyggede og effektiviserede produktionen. Og gennem udviklingen havde vi øje for kernen i vores identitet: det gode håndværk og den høje kvalitet.

Det bar frugt. Med R2Brewery kan alle danskere bestille vores håndbryggede specialøl fra webshoppen. Vores specialøl vinder priser og bliver anerkendt, både nationalt og internationalt. Og vi brygger ikke kun egne specialøl, men også private label øl og kontraktbryg.

God specialøl kræver godt håndværk

Passionen for det gode håndværk driver stadig arbejdet hos R2Brewery. Fordi vi er et mindre håndbryggeri med hele processen i eget hus, har vi høj kvalitetssikring: Vores brygmester udvælger nøje råvarer, de smager til og finjusterer, de kræser om detaljerne, lige fra kogning og gæring til lagring og tapning. Derfor får alle passionerede øldrikkere de bedste smagsoplevelser. Og vi har valgt at brygge mindre batchstørrelser, så vi kan tilbyde et foranderligt udvalg af øl-serier.

Med to forskellige brands har vi et bredt udvalg af specialøl: Randers Bryghus tager udgangspunkt i det lokale og står for traditionelt ølbryg, mens Raasted Bryghus tænker internationalt og udfordrer konventionerne indenfor ølbrygning. Derfor byder vores sortiment på øl for både klassiske ølnydere, eventyrere og øl-connoisseurer. Det er specialøl brygget af mennesker til mennesker.

Visionen er fortsat at give alle, også udover Danmarks grænser, mulighed for sammen at nyde god specialøl – håndbrygget, ufiltreret og upasteuriseret.

Velbekomme!

Brygmester Jesper Petersen fra håndbryggeri R2Brewery.

Jesper Petersen
Brygmester

Jesper er oplært som brygger hos os og har været her siden 2010.

Han har fået mere og mere smag for faget med årene, og han brænder for det gode håndværk. Hans største passion er at udforske de mange utallige smagsnuancer, han kan frembringe, og at lave de perfekte kombinationer.

Jespers personlige favoritøl i sortimentet er Gasolin fra Randers Bryghus’ Årgangsbryg.

Brygmester Valentin Ciocan fra håndbryggeri R2Brewery.

Valentin Ciocan
Brygmester

Valentin har studeret Food Technology i sit hjemland Rumænien. Der arbejdede han for et stort industrielt bryggeri, inden han i 2016 startede hos os.

Han synes, det er langt mere interessant at brygge på et håndbryggeri. Her kan han sikre øllets kvalitet ved at holde øje med de tekniske detaljer, respektere mæsketiderne og være over øllet hele vejen igennem.

Valentins personlige favoritøl i sortimentet er India Pale Ale fra Randers Bryghus’ LUX-serie.