Handels- og abonnementsbetingelser

Du skal være over 16 år for at bestille varer fra R2Brewery. Ved at bekræfte handelsbetingelserne, bekræfter du samtidig, at du er over 16 år.

Ordregodkendelse

Ordren er godkendt, når ordrebekræftelse er accepteret.
Der tages forbehold for force majeure – herunder strejke, lockout. Krig, brand, samt materiale og fabrikationsfejl, transportvanskeligheder og/eller materialemangel, som skyldes vores underleverandører. Disse forsinkelser berettiger ikke til ophævelse af ordren.

Priser og betaling

Alle priser er i DKK (danske kroner) og er inkl. moms.
Vi tager forbehold for trykfejl, herunder fejl i tekst, priser samt tekniske beskrivelser.

R2Brewery modtager betaling med VISA-Dankort, VISA og MasterCard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

R2Brewery bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Fragt og levering

R2Brewery har levering alle hverdage. Ordrer sendes 1-2 hverdage efter modtaget og godkendt bestilling. Der ydes fri fragt ved bestillinger over 400,- DKK. Ved bestillinger under 250,- DKK, er fragtprisen 69,- DKK. Ved bestillinger imellem 250,- DKK og 400,- DKK, er fragtprisen 39,- DKK

Alle ordrer sendes med GLS med omdeling til pakkeshop.

Du kan i stedet for levering vælge at afhente bestillingen på bryghuset, men kun om fredagen i tidsrummet 10-12. Du skal hente din bestilling senest 14 dage efter, du har modtaget din ordrebekræftelse.

Særlige vilkår ved køb af abonnementskasse

Med en abonnementskasse binder du dig til den valgte periode. Der er naturligvis 14 dages fortrydelsesret, men herefter er der ikke mulighed for opsigelse i den valgte periode. Har du valgt afhentning af abonnementskasserne, gælder de samme vilkår som ved afhentning af andre ordrer. Betaling for kasserne bliver hævet fra den konto, der angives ved bestilling, og du vil modtage en kvittering på mail for hver betaling, vi hæver. Abonnementet og betalingerne ophører automatisk efter den valgte periode.

Ved ændringer i kontaktoplysninger, adresse og ved nyt kort, er man forpligtiget til at oplyse os om dette på mail: kontakt@r2brewery.dk, så vi kan ændre dit abonnement, sende produktet til den rigtige adresse og kontakte dig, hvis det skulle blive nødvendigt. Nye kontakt- og kortoplysninger skal være os i hænde hurtigst muligt, ved adresseændringer senest to uger før den træder i kraft.

Reklamationsret

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering eller opbevaring af produktet.

Reklamationen skal ske indenfor rimelig tid, hvilket er inden 2 måneder efter, fejlen eller manglen er konstateret.

R2Brewery vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Bryghuset i Randers A/S
Langelandsvej 4D
8940 Randers SV

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, bedes du sende dine bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.
Perioden regnes fra den dag, du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet, og fra fortrydelsen skal du returnere forsendelsen senest 14 dage efter.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@r2brewery.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores fortrydelsesformular og sende den med retur.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må tage varen op i hånden, men ikke åbne den.

Fortrolighedspolitik – persondatabeskyttelse

Alt opgivet data er fortroligt, det gives ikke videre til 3. part. Opgivet data er udelukkende til forsendelse og evt. kontakt i tilfælde af komplikationer.

Persondataloven

Ved køb på hjemmesiden, giver du tilladelse til at vi sender dig mails ang. dit køb. dvs ordre beskæftigelse, leverings meddelelser osv.