Er Randers’ egen særkende, som kan dateres helt tilbage til middelalderens krostuer. Opskrifterne har gennem tiden været mange men denne version er en sødmefyldt Bock, med masser af krydderi og karakter. Øllen har en fedmefyldt sødme, der holdes i balance af en liflig frisk humle som prikker på tunge og let tør i eftersmagen. En meget kompleks øloplevelse, der er rigtig spændende både sammen med mad og som en nyde øl.

Når øllen skænkes i et glas har den et flot men kort gyldenbrunt skum samt en duft af maltsødme, krydderi og kandis.

Randers Bryghus Buur Øl er brygget specielt til Randers Ældre Kjøbmands Liiglaug, som ifølge de ældste kilder kan dateres til 1. august 1417. Om Laugsdrik står der skrevet: ”Ligeledes skal Laugsdrik holdes Guds Legems Dag (dvs. anden Torsdag efter Pinse), og Fastelavn, og den, der ikke deltager i Laugsdrikken, skal bøde en halv Tønde Øl – Burøl – hvis ikke han har lovligt forfald.”

Dejlig ravfarvet bock øl brygget med en mængde specialmalte og humlet med tysk Hallertauer Hersbrucker humle. Gæret på tysk bock gær ved lav temperatur. Afdæmpet humle bitterhed og nogen restsødme. En let drikkelig bock.

Bør nydes til kraftfulde kødretter gerne røget kød, rødt eller vildt, så som lamme culotte, dyrekølle, vildsvinekam, krydret med enebær, tyttebær, salvie eller andre gamle nordiske krydderier. Kan også nydes til et veldækket dansk frokostbord. God fornøjelse!

6,1 6,1 6,1 procent
2,0 2,0 Svarer til 2,0 genstande

Buur – Luxus Serie
Style: Bock
50 cl – 6,1%
OG:
IBU:
EBC:
EAN: 5712034000059
Bryg No: 072b

Flaskens indhold på 0,5 liter med 6,1 Vol. % Alc. svarer til 2,0 genstande.

Brygget på bygmalt, hvedemalt, humle og gær.

Ufiltreret og upasteuriseret.

Bør nydes afkølet ved ca. 8ºC.

Opbevares bedst mørkt og køligt, frostfrit, undgå direkte sollys.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!