Black er brygget som en fyldig Schwarzbier (lidt mere styrke end normalen). Smagsindtrykket er kaffe, chokolade og en fin ren lakridssmag. Denne øl er mørk som natten, uden at være for kraftig i smagen, og bør ikke afskrække folk der ikke ønsker alt for tunge øl. Den tørre, let bitre smag med et strejf af røg er hovedsagelig fra de mørke malte, og den milde delikate humle er ikke dominerende. Øllen har lidt sødme og er fint balanceret, hvilket betyder at den kan nydes af de fleste. Når øllen skænkes i et glas har den en flot høj skumkrone. Duften er delikat.

Black er en universal nyde øl. Kan drikkes alene og passer til en mangfoldighed af forskelligt mad. Komplementerer mad hvori der indgår stegt eller braiseret kød. Kan med fordel nydes til ost, gerne ost med noget smag. Endelig kan den nydes til deserter med chokolade.

Passer godt til kraftige kødretter som enten er grillet, stegt eller braiseret. Kan også anvendes som en fin kontrast til krydret mad så som mexicanske retter eller krydrede burgere. Prøv den til blåskimmel oste eller for den sags skyld en chokoladedessert.

5,5 5,5 5,5 procent
1,9 1,9 Svarer til 1,9 genstande

Black – Raasted Bryghus
Style: Schwarzbier
50 cl – 5,5%
OG:
IBU:
EBC:
EAN: 5712034000684

Flaskens indhold på 0,5 liter med 5,5 Vol. % Alc. svarer til 1,9 genstande.

Brygget på bygmalt, byg, humle og gær.

Ufiltreret og upasteuriseret.

Bør nydes afkølet ved ca. 8ºC.

Opbevares bedst mørkt og køligt, frostfrit, undgå direkte sollys.

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!